Agenda Ulebelt

TT Adviseert

Downloaden: snel, leuk, geweldig

Radio

radioopwindbaar250webTransition Town Radio zend sinds 10 september 2009 uit. Zij maken radio over duurzaamheid, energie, biodiversiteit, klimaatverandering, lokale samenwerking en alles wat daarmee verband houdt. Het werkgebied van de radio beslaat de  Stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer .

Wekelijks uitzending

Onderzoek van Radio Voorst liet zien dat het programma goed beluisterd word, tot grote tevredenheid van de medewerkers. Ook kreeg TT-Radio in de loop van vorig seizoen steeds meer nieuws-items uit de regio en kwam steeds vaker tijd tekort.

Daarom is besloten vanaf september 2010 van 2-wekelijks naar één uitzending per week te gaan! Ook worden de interviews in wat kortere stukken gesplitst met wat vaker muziek tussendoor. Met studiogasten, columnisten, interviews op locatie, muziek van lokale muzikanten, dichters uit de streek en een wekelijkse activiteiten agenda. Alles gedaan door vrijwilligers uit Voorst, Zutpen en Deventer.

Tips en medewerking van harte welkom!

Wil je mee doen als verslaggever, interviewer, programmamaker, technicus, muzikant, cabaretier of wat er ook kan op de radio, mail dan gelijk even je naam en telefoonnummer naar ttradiovoorst@gmail.com of kom langs in de studio op onze uitzendavond op de Klokkenkampsweg 25 te Twello. Na een kennismakingsgesprek is er eventueel de mogelijkheid om één van de cursussen van Radio Voorst te volgen voor beginnende radiomakers.

Uitzending op Radio Voorst én op Radio Deventer

Transition Town Radio is elke week te beluisteren op donderdagavond om 19.00 uur op Radio Voorst. En wordt herhaald op vrijdagmorgenom 10.00 uur. Via de Ether op 105.3 FM en via de kabel op 93.1 Mhz.

Op zondagochtend om 10:00 uur is het programma te beluisteren  via Deventer Radio op 107.3 FM, via de kabel op 104.1 FM en opwww.deventerradio.nl/radio/player .

Uitzending gemist? Klik dan hier voor het beluisteren van eerdere uitzendingen.Volgende thema’sWij plannen de thema’s voor onze komende uitzendingen een paar weken tevoren, zie onze TT Agenda/Radio/TV.Wil je een bijdrage leveren of heb je een mooi idee ervoor, dan ben je van harte welkom op ttradiovoorst@gmail.com.Mede-programmamakers altijd welkom

Wil je mee doen als verslaggever, programmamaker, technicus, muzikant, cabaretier of wat er ook geschikt is voor radio, mail dan naar ttradiovoorst@gmail.com of kom langs in de studio op onze uitzendavond.

Uitzendingen

Transition Town Radio is elke twee weken op donderdagavond om 19.00 uur te horen bij Radio Voorst. En wordt herhaald op vrijdagmorgen om 10.00 uur. Via de Ether op 105.3 FM en via de kabel op 93.1 Mhz.