Agenda Ulebelt

TT Adviseert

Downloaden: snel, leuk, geweldig

Permacultuur Introductieworkshop op de Ulebelt

Op zaterdag 14 januari organiseert Helma Röell een introductieworkshop over permacultuur op Natuur- en Milieucentrum de Ulebelt in Deventer.

Proeven, ruiken, kijken of permacultuur iets voor jou  is.  In deze workshop leer je kennis maken met de beginselen van permacultuur. De dag is een combinatie van theorie, oefeningen en film. Wat is permacultuur? Hoe ziet een permacultuurtuin eruit? Waar moet je op letten bij de aanleg? En hoe zit het met het onderhoud? Wat betekent permacultuur in een veranderende wereld? Veel doen, veel ruimte voor vragen en veel inspiratie voor (misschien) een nieuw begin.

Deze workshop wordt gehouden op zaterdag 14 januari van 10.00 – 17.00 uur.  Deelname kost 35 euro (dit is inclusief koffie/thee en soep). Opgeven voor 7 januari via info@permacultuur.org of 06- 429 929 33.

 Permacultuur info-avond – dinsdag 24 januari

Een inloopavond over permacultuur – als je overweegt de jaaropleiding te gaan volgen of als je eens wat meer over permacultuur wilt weten. Er is veel ruimte voor vragen, foto’s bekijken en even praten met de docent Helma Röell. Koffie en thee zijn aanwezig.

Deze inloopavond wordt gehouden in Duurzaamheidscentrum de Kaardebol, Harenbergweg 1, Zutphen. De avond begint om 19.30 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Geen reacties.