Agenda Ulebelt

TT Adviseert

Downloaden: snel, leuk, geweldig

Kijkje bij enkele nieuwe moestuinen van 2012

Donderdag 29 juni: deelnemers aan de moestuincursus van eerder dit jaar, nemen een kijkje in elkaars tuinen. Eetbaar Deventer organiseert deze fietstocht om daarmee de deelnemers gelegenheid te bieden om samen successen (en teleurstellingen) met elkaar te delen, tips en ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. En dat werkte!

Zo zagen we de prachtige daktuinen bij Margeet en de gedeelde moestuin waarvoor de geiten de mest leveren, de ‘poly-culturele’ moestuin en bessen op stam bij Cathy . Mariska liet trots haar erwten zien en het keurige op rij gezaaid onkruid. Bij Miranda gingen de (groene) vingers jeuken: wat een potentie voor de eetbare tuinen actie en ook Oost-Indische kers kun je eten.

Een andere verrassing bij Barbara: mooie kooltjes in wording en brandnetels, die kun je ook eten of gebruiken voor gier. Op de Oude IJsbaan genieten we van Janny haar prachtige tuin met eeuwige moes, venkel en kapucijners. En tenslotte strijken we neer voor muntthee bij Barbara met haar zelfgemaakte daktuin en vierkante meter moestuin.

Meer foto’s

Wil je alle 28 foto’s zien van deze fietstocht? Klik dan op de link hieronder

http://www.mijnalbum.nl/Album=CJYU66AS

Geen reacties.