Agenda Ulebelt

TT Adviseert

Downloaden: snel, leuk, geweldig

Koninginne RuilPicknickDag op Oude Ijsbaan

Als alternatief voor de druk bezochte steden en gekte met Koninginnedag, ben je 30 april van harte welkom op De Oude IJsbaan. Op een plek van rust, ruimte, vrijheid, gezelligheid en natuurbeleving nodigen de buurtbewoners en vrijwilligers van De Oude Ijsbaan iedereen uit op hun Koninginne RuilPicknickDag.

Voor als je liever niet mee gesleurd wil worden in de koopdwang, maar in plaats daarvan de spullen die je kwijt wilt, gewoon ruilt of weggeeft. Zodat Koninginnedag weer de feestelijke verjaardag wordt van iedere Deventenaar; een dag van ontspanning, spel, ontmoeting en gezelligheid.

Er is een barbecue aanwezig met zitgelegenheid, vele plekjes voor kampvuurtjes en een cateraar met lekkere hapjes. Neem zelf drinken, eten, tentjes, zitkleden, sport- en speelgoed enzovoort mee, wat je wil. Als je het terrein maar wel achterlaat in de staat waarin je het gevonden hebt, natuurlijk ;-)

Voor de kinderen zijn er op het grote, ruige en veelzijdige terrein van De Oude Ijsbaan oneindig veel mogelijkheden om te ravotten, te bouwen en te spelen. Om 18.00 uur  staat er een IJscokar met overheerlijk schepijs!

Vanaf het terrein is bij een beetje leuk weer een magnifieke zonsondergang zichtbaar over de uiterwaarden van de Ijssel (rond 21.00 zegt KNMI).

Dus komt allen!

Aanvang: 10.00 uur
Locatie: Rembrandkade 191
Toegang: Gratis
Afsluiting: op eigen initiatief

Geen reacties.